Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Γκανάζ Σοκολάτα


Υ Λ Ι Κ Α 


(Πατήστε στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος)


Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια.




 Σ' ένα κατσαρολάκι , βάζουμε τη κρέμα γάλακτος και τη γλυκόζη και φέρνουμε σε σημείο βρασμού.
 Στη συνέχεια, ρίχνουμε το το μείγμα της κρέμας πάνω στην τεμάζισμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε ανά διαστήματα μέχρι να υπάρχει πλήρης ομογενοποίηση. Αφήνουμε να κρυώσει σταδιακά σε θερμοκρασία δωματίου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου